Home / Shëndeti / Fryti i kaltër, më i fortë se antibiotiku

Fryti i kaltër, më i fortë se antibiotiku

Nëna natyrë vërtet ka menduar për gjithçka e kështu ka dërguar edhe boronicën, që shihet si një ndër ilaçet më të forta natyrale.

Efekti i tyre është më i fortë se edhe antibiotikët e shumë sëmundje shërohen përmes tyre. Boronicat sidomos ndikojnë në sistemin urinar, respirator, tretës dhe atë nervor. Në vendet ku nuk mundet të depërtojnë antibiotikët, atë e bëjnë boronicat.

Për shembull në rrugët urinare në të cilat ekziston inflamacioni i shkaktuar nga bakteri “E. Coli”, boronica si antiseptik paraqet ilaçin e duhur, e rezultatet janë të shpejta dhe të sigurta. Boronicat e forcojnë dhe freskojnë organizmin e njeriut duke pamundësuar reaksionin e sëmundjeve.

Për t’u shëruar nga sëmundjet, atëherë: Ditën e parë përtypni një boronicë, Ditën e dytë dy boronica, Ditën e tretë tri boronica, Ditën e katërt katër boronica, Ditën e pestë pesë boronica… (dhe kështu 15 ditë), Ditën e 15 po aq fruta të boronicës, Ditën e 16 merrni një më pak, kjo është 14 boronica, Ditën e 17 merrni 13 boronica, Ditën e 16 merrni 12 fruta të boronicave derisa të arrini deri në një të vetëm.

Gjithashtu lexo

Dieta tetëorëshe

Ajo është një prej dietave më të preferuara në “Hollywood” dhe emra të tillë si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *