Home / Lajme / Maqedoni / Ngritet procedurë kundërvajtëse kundër televizionit “Alfa”

Ngritet procedurë kundërvajtëse kundër televizionit “Alfa”

Përshkak të emetimit të kronikave me rezultate nga hulumtimi i mendimit publik për pjesëmarrësit në procesin zgjedhor pas skadimit të afatit ligjor.

Agjencia për Shërbime Audio dhe Audivizuale Mediale sot bëri të ditur se kronikat me rezultatet e mendimit publik janë transmetuar më 11 dhe 12 tetor në suaza të TV magazinës “Alfa Skop” në bllokun informativ i titulluar “Lajmet e zgjedhjeve”. Raporti nga monitorimi i TV Alfa është dorëzuar në veb faqen e Agjencisë.

Gjithashtu lexo

Izairi i Komunës së Zhelinës pëson rëndë me Listën e këshilltarëve

Garat në shumë komuna do të shkojnë në balotazh. Është votuar edhe për kandidatët por …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *