Home / Kryesoret / Enti për kujdes të fëmijëve punëson 18 persona, paga minimale 23.197 denarë

Enti për kujdes të fëmijëve punëson 18 persona, paga minimale 23.197 denarë

UD drejtori i Entit për Kujdesin e Fëmijëve me problem sociale ka shpallur thirrje publike për punësim të 18 personave profesionist për kohë të pacaktuar pune, informon KOHA.

Orari i punës është nga e hëna në të dielën, 40 orë në javë, ndërrimi i parë prej orës 7 deri 14, ndërrimi i dytë prej 13 deri në orën 20, ndërsa ndërrimi i tretë prej orës 20 deri në orën 7 të mëngjesit (ditën e nesërme). Orari punues mund të përshtatet në pajtueshmëri me nevojat e punëdhënësit. Paga neto është 23.197 denarë.a

Gjithashtu lexo

Kryetari i Komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu,priti Kryetaren e Iniciativës Qytetare të Femrave “Antiko”, dhe kryetaren e Shoqatës për Arsim dhe Kulturë “Adrion”

Sot, Kryetari i Komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu, priti Kryetarën e Iniciativës Qytetare të Femrave …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *