Home / Lajme / Maqedoni / Dënohen dy sulmuesit e Selës, me 1vit e dy muaj, duke ia llogaritur paraburgimin i ngelin edhe disa ditë/FOTO

Dënohen dy sulmuesit e Selës, me 1vit e dy muaj, duke ia llogaritur paraburgimin i ngelin edhe disa ditë/FOTO

Në Gjykatën Penale sapo është shpallur vendimi për dy të akuzuarit ndaj dhunës së ushtruar kundrejt deputetit Sela, masë ku në seancën e fundit lënda e tyre u rikualifikua nga ‘tentim vrasje’ në ‘ushtrim dhune’. Gjykata dënoi me 1 vit e dy muaj burg të akuzuarin Ceo Georgievskin ndërsa Stojan Pavllevski mori një dënim më të madh, plot 3 vite burg. Pavllevski kundërshtoi vendimin duke vlerësuar se dënimi i tij është shumë i lartë për veprën në të cilën akuzohet, prandaj dhe priste një dënim më të butë. Por, gjykatësja Sllavica Andreevska u justifikua se i pandehuri Stojan Pavllevski ka qenë i pari që ka hyrë në sallën e konferencave dhe që ka sulmuar fizikisht, prandaj meriton një dënim me të lartë se i dënuari tjetër Ceo Georgievskin.

Gjithashtu lexo

Kryetari i Komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu,priti Kryetaren e Iniciativës Qytetare të Femrave “Antiko”, dhe kryetaren e Shoqatës për Arsim dhe Kulturë “Adrion”

Sot, Kryetari i Komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu, priti Kryetarën e Iniciativës Qytetare të Femrave …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *