Home / Kryesoret / Eurodeputetët takuan përfaqësuesit e PDSH-së

Eurodeputetët takuan përfaqësuesit e PDSH-së

Sot përfaqesuesit e PDSH-së, z.Merale Ferati-deputete dhe z.Azem Sadiki-sekretar i përgjithëshëm i PDSH-së, zhvilluan takim me delegacionin e Asambles Parlamentare të Këshillit të Europës për dialog postmonitorimi me Republiken e Maqedonisë. Bisedimet u fokusuan kryesishtë në zhvillimet që nga raporti i fundit i vizitës së perfaqësueseve të APKES-se në majë të vitit 2017, e në veçanti për gjygjsorin dhe në progresin e përgjitheshëm të vendit në menyrë që të permbush detyrimet e saj në keshillin e Europës.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, Ligji për mediat sot në Komision kuvendor

Kryetarja e Komisionit parlamentar për Transport dhe Lidhje, Liljana Zaturovska, nga radhët e VMRO-DPMNE-së, edhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *