Home / Kryesoret / Holandezët investojnë në zonën ekonomike në Tetovë (VIDEO)

Holandezët investojnë në zonën ekonomike në Tetovë (VIDEO)

Në Zonën Ekonomike Industriale në Tetovë vjen një investim I ri
Holandez.Kjo është bërë e ditur sot gjatë vizitës së
Zëvendëskryeministrit për çështje Ekonomike Koço Angjushev dhe
Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në këtë zonë.Ata janë njohru
për së afërmi me kushtet dhe punën e kësja zone, ndërsa është bërë e
ditur se shumë shpejt në këtë zonë do të vjen një investim I ri ku pirtet të
punësohen mbi 100 persona.Bwhet fjalw pwr kompaninw holandeze
Glad Plex
Aki Etemi anwtar I bordit të Normak Invesstment Gropu tha se kushtet
për investitorë janë të njejta si për kompanitë vendore poashtu edhe pë
rata të huaja, prnadja ai theksoi se e kanë njohur qeverinë për investimin
e ri holandez.
Zëvendëskryeministrit për çështje Ekonomike Koço Angjushev nga
aana e tij ka ftuar të gjithë kompanitë që të investojnë në Maqedonisë
duke u thirrur në klimën e mirë për biznes që ofron qeveria./TV KOHA/

Gjithashtu lexo

Maqedoni, Ligji për mediat sot në Komision kuvendor

Kryetarja e Komisionit parlamentar për Transport dhe Lidhje, Liljana Zaturovska, nga radhët e VMRO-DPMNE-së, edhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *