Home / Lajme / Maqedoni / Kjo është lëvizja e radhës e VMRO-së

Kjo është lëvizja e radhës e VMRO-së

VMRO do lëshoj punën e Kuvendit. Lajmin e ka bërë të ditur Antonio Milloshovski, deputet nga radhët e VMRO-DPMNE-së.

Ai tha se Maqedonia është sjellë para aktit të kryer.

“Nësë marrëveshja është aq i mirë sa thonë përse pushteti nuk bën festë. Pse e fshehën deri në momentin e fundit. Pse nuk e lëshuan në komisionin amë për të vendosur sa ditë do të diskutohet. Kjo marrëveshje është nënçmim që dikush e nënshkruan për përfitime të veta. Me marrëveshjen e këtillë Maqedonia vetë e shkel vendimin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë, njoftoi shenja.

Me këtë Marrëveshje Maqedonia tërhiqet nga përpjekjet të cila vendi i ka arritur që nga vitet ‘90 të presidentëve që punuan që vendi të niihet me emrin kushtetues. Pse keqpërdoret flamuri i BE-së. Kjo marrëveshje judidikisht ështe antikushtetuese, kombëtarisht është nënçmuese. Çmimet do t’i vuajë populli.

Çka ishte më ndryshe marrëveshja me Bullgarinë që atë nuk e dërguan në procedurë të shkurtër”, ka deklaruar Milloshovski.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, Ligji për mediat sot në Komision kuvendor

Kryetarja e Komisionit parlamentar për Transport dhe Lidhje, Liljana Zaturovska, nga radhët e VMRO-DPMNE-së, edhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *