Home / Kryesoret / PDSH me dy poste të rëndësishme në MPB – (FOTO)

PDSH me dy poste të rëndësishme në MPB – (FOTO)

Në Ministrin e Punëve të Brendëshme, janë bërë ndrzshime me emrimin e kuadrove të PDSH-së dhe atë përherë të parë në histori që nga pavarësimi i Maqesonisë, nga viti 1992 në hirarkin e departamentit për sigurimin personal dhe të objekteve vitale (DREJTORIA 6).

 

Një ndër kryeshefat në këtë departament emërohet një kuadër shqiptar profesional dhe i dëshmuar në punën sukseset e tijë, më saktësisht ish gjenerali i MPB-së në vitin 2006 – 2008, Safet Mamuti.

Si dhe Idriz Milaimi kryeshef i policisë në Tetovë.

” PDSH është e bindur se me pregatitjen profesionale do të arrinë që me sukses dhe nder ti kryejn detyrat. Njoftojm opinionin se emërime të këtilla nëpër institucione shtetërore do të vazhdojnë edhe në të ardhmen”, njoftojn nga PDSH-ja.

Gjithashtu lexo

PTHP Tetovë ndjek personin i cili me thikë ka sulmuar dhe lënduar një fëmijë

Money Back Guarantee Cisco 810-403 Demo Download 100% Pass With A High Score result, Welcome …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *