Home / 2222 / 2222

Gjithashtu lexo

Kandidatët për Kryetar komune në Gostivar nënshkruan kodin për zgjedhje të lira

“Zgjedhjet të cilat janë korrekte dhe demokratike dhe i respektojn parimet e demokracisë dhe qeverisjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *