Televizioni Koha – Maqedoni

Recent Posts

mvr-540x248

Një polic sulmohet në Matejc

Dje pasdite rreth orës 15.10 minuta në lokacionet e stacionit policor në Matejc ishte paraqitur personi E.S (1972) nga fshati Opajë – Kumanovë me qëllim që të informohet lidhur me padinë e ngritur ndaj tij vitin e kaluar, njofton Zhurnal. I njejti është pranuar nga polici që ka qenë në …

Më tepër »
izbori-2013

Të gjithë ngrejnë supet për parregullsi në njësitë zgjedhore askush nuk ndërmori asgjë?

Partitë politike janë të pajtimit se kushtet për zgjedhje demokratike janë plotësuar që më 11 dhjetor të ketë zgjedhje fer e politike, ndërkohë që negociatorët kryesorë qartë e kanë lënë një pikë kryesore e cila sipas një pjese të madhe të ekspertëve mund të vë në legjitimitet procesin zgjedhor, njofton …

Më tepër »
133399707-620x310

Gjuha shqipe, lëndë zgjedhore në Turqi

Gjuha shqipe dhe ajo boshnjake do të vendosen vitin e ardhshëm nëpër shkollat turke si lëndë me mundësi zgjedhjeje. Programi dhe materialet e lëndës të gjuhës shqipe dhe boshnjake që do të vendosen në programin mësimor do të përgatiten nga Universiteti i Trakya, raporton Anadolu Agency (AA). Drejtori i përgjithshëm …

Më tepër »