Android tani kopjon iPhone X

Kopjimi i dizajnit të iPhone, nuk është bërë asnjëherë më shpejt dhe me cinizëm.

Gjithmonë përcjelli me vëmendje Kongreset Botërore të telefonave mobil për afër një dekadë, dhe unë asnjëherë nuk kam parë të kopjohet iPhone më shpejt se në këtë vit.

MËC 2018 do të hyjë në histori si platformë e nisjes një për kopjim të nivelit të Iphone X.

Çdo herë është iPhone është njohur për kopjimin  ose huazimin e ideve nga të gjithë kompanitë e markave tjera.

Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të parë përmirësimet teknike të shpërndara në të gjithë tregun.

Por, tani problemi është se një gjë të tillë po bëhet edhe në telefonat e Android, gjë e cila nuk ka qenë më parë e pranishme./Indeksonline/