“BLETËZAT 2018”- Qendra për kulturë Tetovë, 06 dhjetor {e enjte} ora 18.00

KËNGA:PRINDËRIT E MI

TEKSTI DHE MUZIKA:LAURIJE IBRAHIMI

ORKESTRIMI: ALBERT CAMI

KËNDON: RONA CEKA

 

KËNGA:DUA TË KËNDOJ

TEKSTI:HAJDAR HAJDARI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI : ADIS ISMAILI

KËNDON: ARBA ISEINI

 

KËNGA:KËNGË PËR BABIN

TEKSTI: AVNI QAHILI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI:KRISTI PASHA

KËNDON: TUANA BUSHI

 

KËNGA:FATI I FËMIJËVE NË BOTË

TEKSTI DHE MUZIKA:LAURIJE IBRAHIMI

ORKESTRIMI:ALBERT CAMI

KËNDON: ERVA JAKUPI

 

KËNGA:KËNDOJ DHE VALLËZOJ

TEKSTI DHE MUZIKA:RESMIJE ZEQIRI

ORKESTRIMI:NEDIM SELMANI

KËNDON: LEUANDRA DAUTI

 

KËNGA:BLETËZA MOJ

TEKSTI: REZARTA SAMIU

MUZIKA: TAULANT KOLONJA

ORKESTRIMI:BEKIM MALSIA

KËNDON:ERA SAMIU

 

KËNGA:KTHEHU NË ATDHE

TEKSTI MUZIKA DHE ORKESTRIMI SHPËTIM PEZA

KËNDON: FRANÇESKA KASA

 

KËNGA:CELULARI

TEKSTI: IRMA KURTI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI: ZINÇE MIMIDINOSKI

KËNDON:ELIRA JANI

 

KËNGA: ÇAMAROKE

TEKSTI:VALMIR LLESHI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI:ZINÇE MIMIDINOSKI

KËNDON:ERION BALLANCA

 

KËNGA: TORTA ME QIRINJ

TEKSTI: IRMA KURTI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI: ZINÇE MIMIDINOSKI

KËNDON: DIELLZA POCESTA

 

KËNGA: MACJA

TEKSTI DHE MUZIKA : LAURIJE IBRAIMI

ORKESTRIMI: ALBERT CAMI

KËNDON: BUNA SHERIFI

 

KËNGA: GJYSHJA IME

TEKSTI:DONIKA RUDI

MUZIKA DHE ORKESTRIMI:DRITA RUDI

KËNDON:DINETA ABAZI

 

KËNGA: KITARA

TEKSTI:AULON KALAJA

MUZIKA DHE ORKESTRIMI: DRITA RUDI

KËNDON:ANEA SYLEJMANI

 

KËNGA:JAM KËNGËTARE

TEKSTI:AULON KALAJA

MUZIKA DHE ORKESTRIMI:YLLI KALAJA

KËNDON: TUANA SYLEJMANI

 

KËNGA: DUA TE JETOJ

TEKSTI DHE MUZIKA: LAURIJE IBRAIMI

ORKESTRIMI: ALBERT CAMI

KËNDON:ELIZA RUSHITI

 

KËNGA: SHOQJA IME

TEKSTI: SENKA NUHIU

MUZIKA DHE ORKESTRIMI: SEDAT NAZIFI

KËNDON: KANITA ABDIU