Home / Lajme / Maqedoni

Maqedoni

Dogana e Maqedonisë ngre shtatë padi penale në janar

1-178

Drejtoria Doganore muajin e kaluar shtroi shtatë padi penale kundër tre personave juridik dhe 11 personave fizik për shkak të parregullsive të konstatuara. Paditë ishin për shkak të ekzistimit të dyshimit për vepra të kryera penale “fshehjen e tatimit”, “shkeljen e të drejtave të pronësisë industriale dhe përdorimit të pautorizuar …

Më tepër »

Banorët e Bogovinës në protestë përpara komunës

235760

Banorët e Bogovinës, sërish protestuan para komunës, kundër vendimit që ujësjellësi i fshatit të menaxhohet nga komuna. Banorët thonë se ujësjellësi është bërë dhe mirëmbajtur nga ana e tyre për më shumë se 30 vite andaj edhe nuk do të lejojnë të kaloj në duart e komunës. Të paktën ata …

Më tepër »

Policë sllovakë në kufirin Maqedoni-Greqi

224294

Me kërkesë të ministrit të Punëve të Brendshme të Republikës së Maqedonisë në vend arritën 25 anëtarë nga njësiti policor i Republikës së Sllovakisë, të cilët do të zbatojnë patrulla të përbashkëta me kolegët nga Maqedonia në kufirin Maqedoni-Greqi. “Policët sllovakë do të zbatojnë aktivitete patrulluese të përbashkëta me kolegët …

Më tepër »