Home / Lajme (page 417)

Lajme

Punët ndërtimore të sistemit të furnizimit me ujë për Tetovën po zhvillohen sipas dinamikës së paraparë

Punet ndertimore te sistemit te furnizimit me uje per Tetoven po zhvillohen sipas dinamikes se parapare

3 korrik-Kjo pjesë e ujësjellësit përfshinë tetë e gjysmë kilometra tubacion nga rezervuari grumbullues – “Leshnicë” deri te rezervuari grumbullues – “Studena Rekë”, me çka do të sigurohen në mënyrë plotësuese 200 litra ujë në sekondë për qytetarët e Tetovës. Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi së …

Më tepër »

Kryetari i PDSH-së sot takim me kongresmenin Engel

Kryetari i PDSH-se sot takim me kongresmenin Engel

3 korrik- Të pranishëm në takim do të jenë edhe ambasadori amerikan në vend, Xhes Bejli si dhe zyrtarja për çështje politike në ambasadën e SHBA-së në Shkup, Laura Burns. Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sot në Shkup do të takojë kongresmenin amerikan, z.Elliot Engel dhe me përfaqësuesit të komunitetit …

Më tepër »

Donatori anonim u ndërton shtëpi 2 familjeve

Donatori anonim u nderton shtepi 2 familjeve

3 korrik-Përzgjedhjen e familjeve të pastreha dhe raste sociale, të cilat do t’i gëzojnë këto dy shtëpi e ka bërë Drejtoria, pasi që e di më së miri gjendjen e të gjitha familjeve të evidencuara si të pastreha dhe të varfra. Dy familje të varfra dhe të pastreha së shpejti …

Më tepër »

BDI pranon se ka dështuar me Marrëveshjen e Ohrit

BDI pranon se ka deshtuar me Marreveshjen e Ohrit

3 korrik- Aliti që është edhe nënkryetar i Parlamentit të Maqedonisë nga radhët e BDI-së, theksoi se edhe funksionarët e partisë së tij mbajnë përgjegjësi për mosimplementimin e saj. Ai me këtë rast ka atakuar drejtpërdrejt Musa Xhaferrin, zëvendëskryeministrin tashmë veteran të BDI-së, i cili mban përgjegjësinë kryesore për mosimplementimin …

Më tepër »

13 aksidente karrotreci ka larguar 71 automjete dje në Shkup

13 aksidente   karrotreci ka larguar 71 automjete dje ne Shkup

3 korrikSot Sektori për parandalim pranë Njësisë për siguri në komunikacionin rrugor pranë SPB Shkup në kuadër të projektit “Kultura e komunikacionit për fëmijët në institucionet parashkollore” do të mbajë punëtori edukative në kopshtin e fëmijëve “8 Marsi”, objekti “Përzhino” i cili gjendet në rajonin e komunës së Kisela Vodës. …

Më tepër »

‘Integrimi’, Poposki kritikon Athinën Zyrtare

21721.jpg

2 korrik-“Është e qartë se për shkak të mungesës së progresit në dialogun politik ne paguajmë faturë shumë të shtrenjtë edhe politike por edhe para syve të BE-së, pasi në këtë mënyrë fshihet arsyeja e vërtetë që na pengon prej 6 vjetësh për çeljen e negociatave dhe marrjen e datës …

Më tepër »