Home / Shëndeti

Shëndeti

Si të pastroni shporetin elektrike me pllakë xhami

Një nga gjërat më të mira të këtyre sobave është pastrimi i lehtë i tyre. Duhen vetëm disa minuta, dhe nuk do ta besoni shkëlqimin. Për më tepër që nuk mbledhin ushqim, të djegura apo cepa plot me yndyrë, të vështirë për t’u pastruar. Gjithsesi është mirë që t’i bëhet …

Më tepër »

Si ta bëni hekurin tuaj të shkëlqejë sërish

Mendoni se keni një hekur të shtrenjtë i cili kurrësesi nuk ngjit në rroba dhe nuk ka nevojë për t’u pastruar? Por, ndonjëherë kjo shkon përtej parashikimit tuaj, sepse mund të ndodhë që ai mbase pa qëllim mund t’ju djegë ndonjë rrobë teksa hekurosni. Përpos kësaj, duke hekurosur vazhdimisht, ai …

Më tepër »

Mënyrat e vetme si duhet t’i lani perdet

Që të mos dëmtohen, perdet duhen pastruar me shumë kujdes. Fillimisht duhet lexuar etiketa udhëzuese e me pas duhet vepruar. Ja disa sekrete natyrale dhe ekonomike për t’ia dalë mbanë. 1.Nëse doni që t’i zbardhni perdet ndërkohë që i lani në lavatriçe Nëse do t’i lani perdet në lavatriçe, hidhni …

Më tepër »

Lëkurë perfekte, vetëm me uthull e sodë bikarbone

Ëndrra e shumë grave është që të kenë një lëkurë perfekte të fytyrës. Por për të arritur një gjë të tillë, ju duhet të kujdeseni vazhdimisht për lëkurën e fytyrës suaj, pasi gjatë viteve, mund të pësojë ndryshime. Për këtë arsye, shumë gra preferojnë të përdorin medikamente të ndryshme, të …

Më tepër »

Si t’i heqim njollat e forta?

Me një truk të thjeshtë, do të jetë shumë e thjeshtë të eliminoni çdo lloj njolle. Trajtoni njollat menjëherë pas zhyerjes. Është e rëndësishme të veproni shpejt, sepse njollat pasi që teren, largohen më vështirë. Të gjitha njollat e forta hiqen në këtë mënyrë: në vendin ku ngelet njolla, ju …

Më tepër »