Djali dhe doktori

Shkon djali tek doktori sepse kishte disa shqetësime shëndetësore. Doktori pasi e vizitoi e këshilloi:

Doktori: Duhet te praktikohesh me sporte te kesh një shëndet me te mire.
Djali: Po unë luaj futboll,basketboll ,tenis çdo Dite.
Doktori: Sa ore ne dite luani?
Djali: Derisa ti mbaroje bateria telefonit.