Fotografia më e ëmbël e vajzës së Teutës është kjo

Kaia dita ditës sa po shkon dhe po behët edhe më e bukur, ajo është vajza e dytë e Teuta Krasniqit, shkruan Kosovarja.

Një nënë e dashur dhe e përkushtuar në maksimum për vajzat dhe bashkëshortin.

Edhe pas shumë angazhimeve profesionale si aktore dhe menaxhere ku ajo udhëheq kurse për fëmije në aktrim, pikturë, dhe punë kreative artistike.

Teuta nga gjithçka tjetër primare ka vajzat dhe një pjesë të rëndësishme të kohës e dhuron në to.

O vogla Kaia ka nevojë për pranin e mamasë dhe ndjehet shumë e përdhelur nga e tërë familja.

Një imazh i fundit që Teuta e ka ndarë me ndjekësit e saj ku edhe ka marrë komente të pa fundme shumë të ëmbla siç edhe është vet ajo.

Edhe Teuta i ka lënë një përshkrim krahas fotos ‘Rrushi mamit vet’.

Ndryshe Kaia ka edhe ‘Instagram’ personal dhe ka numër të madh ndjekësish.