Kapet me lëndë narkotike arsimtari që ligjeron “Etikë” ne Shkup!

Arsimtari 36 vjeçar është kapur me sasi të madhe të mariuanës, pas çka iu është caktuar masa e paraburgimit për 30 ditë..!

Ai ka ligjeruar lëndën e etikës para nxënësve te shkollës “Kliment Ohridski” në Dellçevë.

Nga inspektorati i arsmit kanë urdhëruar që të hetohet puna e arsimtarit të arrstuar në shkollë, si dhe ndikimi i tij negativ ndaj nxënësve..

Ky rast ka hapur çështjen e kualitetit te kuadrit arsimor në shkollat në Maqedoni!