Kërcënohen votuesit që votojnë për referendumin në Australi (Video)

Në Facebook faqen “Predavnici”, postohen video incizime nga Melburni, kur një grup e maqedonasve para vendvotimit i incizojnë të gjithë ata që votojnë dhe i ofendojnë.

“Kongresi Maqedonas Botëror” në Australi, që para një muajve ju bëri thirrje të gjithëve të shfaqen para ambasadës së Maqedonisë në Kambera dhe në vendvotimet tjera, të incizojnë dhe të fotografojnë, ndërsa materialet do t’i dërgojnë në Maqedoni.

Sot, përveç shtetasit që jetojnë jashtë dhe që janë paraqitur për votime, votojnë personat e sëmurë dhe të dobët, si dhe të burgosurit nëpër entet ndëshkimore-përmirësuese dhe personat të cilët gjinden në burgim shtëpiak.

Oficijalno!MelburnSamo 7 predavnici koi vecno ke go nosat zigot na predavstvoto

Geplaatst door Jane Mavcev op Zaterdag 29 september 2018

Иван Дојчиновски – Предавник, гласаше за промена на името Македонија и бришење на Македонскиот идентитет

Geplaatst door Предавници – Traitors op Zaterdag 29 september 2018

Одговор на типичен предавникКоле Камбев

Geplaatst door Предавници – Traitors op Zaterdag 29 september 2018