Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari ju uron Gëzuar Vitin e Ri! Shëndet e mbarësi të gjithëve!

Gostivaras të nderuar!
Sot është dita e fundit e një viti të cilin ditëm ta përballojmë sëbashku pavarsisht pengesave që kishim rrugës!
Uroj që për vitin e ri 2019 të jemi shumë më mirë se këtë vit dhe jam i sigurtë që do jemi pasi ditë më të mira pritet të vijnë!
Duke ju shtrënguar duart Ju Uroj Gëzuar Vitin e Ri!
Shëndet e mbarësi të gjithëve!