Kur Remzie Osmani vendos te duket cool

Remzie Osmani gjithashtu është ndër ato këngëtare që duket sikur e kanë ndalur kohën, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Remzia po duket përditë e më mirë, më freskët e më në formë. Ndonëse vitet po ikin, nuri i këngëtares po shtohet.

Këngëtarja së fundi ka bashkëpunuar me kolegen e saj nga Shqipëria, këngëtaren Era Rusi, që njihet për potencë vokale.

Remzia, pak më parë ka qenë në Kroaci dhe gjatë daljes në mbrëmje ajo është dukur bukur e cool.