KUSH IA RREZIKON FRONTIN BEHIXHUDIN SHEHAPIT ? (VIDEO)

 I ftuari i radhës i emisionit ”E diela me ne” është Sekretari Shtetëror në Ministrinë e Kulturës – Behixhdin Shehapi.

 Ekipi i emisionit kësaj rradhe ka qëndruar në shtëpinë e tij. Përveç mikëpritjes dhe rrëfimit të jetës së tij, ai është përgjigjur edhe në pyetjet interesante të gazetares Ermira Selami në rubrikën Shkurt e Shqip.

 Përse Behixhudin Shehapi nuk është bërë basketbollist ? Kur është përlot për herë të fundit ? Kush ia rrezikon frontin ? dhe shumë pyetje e përgjigje të tjera mund ti ndiqni në rubrikën Shkurt e Shqip.

Ndryshe, emisioni ”E diela me ne ” transmetohet çdo të diel në ora 19:30 në Tv Koha – Tetovë.