Lori Hoxha trullos sërish publikun, 5 mijë euro vetëm një kombinim

Lori Hoxha është një ndër vajzat më të famshme në Shqipëri, e njohur për jetën luksoze dhe stilin në të veshur me të cilin është kthyer në inspirim për shumë vajza.

Ajo gjithnjë kujdeset të bishet me markat më të shtrenjta dhe këtë herë ka bërë të njëjtën gjë. Ajo është shfaqur me një kombinim që në total i ka shkuar 5000 euro.

Xhaketa xhins ka kushtuar 1,065 euro, çanta Dior 2, 865 euro. Ndërkohë tutat kanë kushtuar 565 euro dhe çorapet adidas 85 euro.