Mendonit se Zaimina ishte perfekte pas lindjes, vuan dhe ajo si gjithë femrat nga ky ‘makth’

Zaimina Vasjari ka treguar gjatë gjithë kohës se ka një super trup.

Madje edhe pas lindjes së vajzës së saj ajo nuk i humbi linjat e saj prej modeleje. Por tashmë që erdhi vera, Zaimina ka treguar se ka nevojë për të luftuar celulitin.

Ky është një makthi i të gjitha femrave.

Dhe nëse ju ngushëllon sado pak, mos u shqetësoni edhe Zaimina e ka.