Menduh Thaçi: Ju uroj të gjithë shqiptarëve kudo që janë Ditën e Flamurit

Sot me respekt të veçantë përkujtojmë Ditën e Flamurit dhe të gjithë ata që me sakrificën e tyre bartën te ne idenë për të qenë të lirë dhe krenarë, andaj 28 Nëntori mbetet simbol i qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptar.

Uroj që të gjithë së bashku të vazhdojmë në këtë rrugëtim drejt realizimit të aspiratave tona të përbashkëta.

Në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare. Ju Ju uroj të gjithë shqiptarëve kudo që janë Ditën e Flamurit.

Me respekt,

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare

Menduh Thaçi