Ndërron jetë profesori dhe babi i dëshmorit nga Sllatina Nijazi Huseini!

Sot ndërroi jetë babai i dëshmorit Burim Huseini, mësuesi i shquar nga Sllatina Nijazi Huseini.

Lamtumira e fundit të ndjerit i jepet nesër, pas faljes së namazit të drekës!

Pa Censurë rikthen në kujtesë edhe njëherë, duke i kushtuar rëndësi veprës së familjes Huseini, sakeificës kombëtare ndër shekuj. U preht në paqe!