Home / Renova-Xhepcisht / Renova-Xhepcisht

Gjithashtu lexo

Mediat serbe ”e bëjnë” Zaevin Kosovarin më të madh në rajon (Foto)

Është duke ndodhur një skandal diplomatik në mes Maqedonisë dhe Serbisë dhe si rezultat i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *