Vetëdorëzohet autori i ngjarjes së rëndë që ndodhi mbrëmë në Reçicë të Vogël

Para disa çasteve është vetëdorëzuar A.K autori i ngjarjes së mbrëmshmë në Reçicë të Vogël, ku la të vrarë gruan dhe një person tjetër.

Sipas informatave, autori A.K është vetëdorëzuar në fshatin Gajre, tek disa pjestarë të policisë dhe të njëjtin e kanë transportuar me forca policore në Stacionin Policor në Tetovë.