Home / vmro-dpmne-vler-euml-simi-i-be-s-euml-dhe-shba-ve-euml-sht-euml-vendim-politik_hd-780x439 / vmro-dpmne-vler-euml-simi-i-be-s-euml-dhe-shba-ve-euml-sht-euml-vendim-politik_hd-780×439

Gjithashtu lexo

Procedura për kryeprokurorin e ri do të fillojë të martën

Qeveria në seancën e ardhshme më 22 gusht në rend dite do ta vendosë pikën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *