Xhezair Shaqiri dhuron 5 rroga veterani për ushtrinë e Kosovës

Xhezair Shaqiri, i njohur në opinion si Komandant Hoxha në një postim në rrjetin social facebook ka reaguar, uruar Kosovën për krijimin e Ushtrisë. Mes tjerash Hoxha ka dhënë edhe një lajm shumë të mirë për Kosovën, ai i ka dhuruar pesë rroga veterani për këtë ushtri.

URIME KOSOV USHTËRIN -FSK

PROPOZOJ DHE JAP PER FSK 5 RROGA TE VETERANIT TE UCK”
NJËE ASHTU INKURAJOI GJITH VETERANET SE PAKU NGA NJE RROG TE VETERANIT TE UCK TE JAPIN PER FSK GJDO VIT QE TE ARMATOSET ME ARMATIMET ME MODERNE
60 MIJ VETERAN NGA NJE RROG 170EU NE VIT MBI 10 MILJON EU FSK” – Xhezair Shaqiri-Hoxha-Veteran i UÇK-së së Kosovës dhe komandant i UÇK-së në Maqedoni