Home / Lajme / Kronika e zezë

Kronika e zezë

Tetova vatër e drogës – (VIDEO)

Mëngjesin e ditës së sotme, pjesëtarë të Policisë së Tetovës, në hapësirat në mes qendrës sportive dhe stacionit të autobusave, kanë gjetur dy paketime me Marihuanë. Dy paketimet më nga rreth 500 gram Marihuanë të mbështjellura janë lënë afër trafostacionit ndërsa rreth 50 metra më larg është gjetur edhe një …

Më tepër »